Știri
Conform tradiției populare luna mai se este timpul florilor. Mai sau Florar este a cincea lună a anului în calendarul Gregorian și una dintre cele șapte luni gregoriene cu o durată de 31 de zile. Denumirea lunii derivă din latinescul ”maius”. Se presupune că s-ar putea trage și din ”maiores”, care înseamnă bătrâni (menționează site-ul limbaromana.md). O primăvară frumoasa tuturor!
Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă în suflet pace, linişte şi fericire alături de cei dragi. Hristos a înviat!
Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 vă sugerăm să urmați activitățile ilustrate mai jos!
Miercuri 25 septebrie 2019 am avut placerea de a sarbatori aniversarea sublocotenentului în rezervă Costachi Florea, care a împlinit frumoasa vârstă de 103 ani. Acesta a primit decorația de la aviatorii de astăzi prezenți în ultimii ani, în fiecare toamnă, la aniversarea sa. Toți care au fost prezenți la acest eveniment i-au cântat "La multi ani!".

Lucrăm în continuare la acest portal pentru a vă oferi o experienţă facilă în ceea ce privește prezentarea punctelor de interes turistic din această zonă. În cazul în care întâmpinați probleme în cursul navigării vă rugăm să ne contactați pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

regio footer
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.